Dagligdagen

På Lynghøjen og Bellishøjen hjælper vi hinanden igennem dagen, du er meget velkommen til at hjælpe til med madlavning, borddækning og andre daglige gøremål.

Aktiviteter

Du har mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, som f.eks. bankospil, gymnastik, kortspil, sang, gudstjeneste og fester. Formålet med deltagelse i aktivitet kan være alt fra træning og vedligeholdelse af færdigheder til socialt samvær. Aktiviteterne planlægges med udgangspunkt i beboernes interesser.

Økonomi

Vi opfordrer til, at så mange regninger som muligt betales via betalingsservice. Vi anbefaler også, at du ligger inde med så få kontanter som muligt.

Rygning

Højvangen er røgfri, men i din lejlighed må du selvfølgelig gøre, som du har lyst. Personalet er dog omfattet af arbejdsmiljøloven. Dette betyder, at der ikke må ryges, mens medarbejderen er i din lejlighed. Det betyder også, at der skal luftes ud 5-10 minutter før medarbejderen kommer, hvis der er blevet røget i lejligheden.

Vennekreds

Højvangen har en stor vennekreds "Højvangens venner", de er ofte i huset og arrangerer alt fra sang og musik til udflugter og fester.

Sidst opdateret: 21.10.2014