Velkommen i dit nye hjem

I din nye lejlighed gælder lejeloven, dvs. at lejligheden er din. Her kan du få hjælp på samme vilkår som andre. Du er meget velkommen til at komme og se lejligheden inden indflytning i forhold til f.eks. møblering.

Flytning

Du skal være opmærksom på at melde flytning til folkeregisteret samt sørge for indboforsikring i forbindelse med flytning.

Det skal du medbringe

Du skal medbringe de ting, du har brug for i dagligdagen som f.eks. ting til personlig hygiejne, miljøvenlige rengøringsartikler og -midler, dyne og puder, som kan vasker ved 60 grader, sengelinned, eget tøj m.m. Du skal også medbringe et tørrestativ, gerne med vinger, og tøjklemmer samt en lukket vasketøjskurv af plastic på hjul med låg. Spørg personalet til råds, hvis der er noget du er i tvivl om.

Husleje

Din husleje fremgår af lejekontrakten. Der er fastsat en midlertidig husleje, i den er indregnet udgifter til bl.a. vicevært, renovation, almindelig vedligeholdelse og henlæggelse til nye hvidevarer. Udover huslejen betales også et beløb pr. måned pr. lejlighed til opvaskemiddel, køkkenrulle, sæbe til gulvvask, lys, servietter osv. samt eftermiddags- og aftenkaffe.

El, vand og varme

Der er en separat måler for hver lejlighed, og afregning sker efter forbrug. Målerne aflæses af Højvangens pedel ved indflytning.

Boligindretning

Du kan indrette lejligheden, som du ønsker. Vi anbefaler dog, at du ved indretning tager hensyn til evt. hjælpemidler, og at personalet skal kunne komme rundt, når de skal hjælpe dig.

Tøjvask på plejecentret

Der er fælles vaskemaskine og tørretumbler i enhedernes bryggers. Dit tøj vaskes separat og tørres i din egen lejlighed. Tøjet bliver transporteret fra bryggers til lejlighed og omvendt i din egen vasketøjskurv.

TV

Der er mulighed for kabel tv i alle lejligheder.

Internet

Der er trådløst internet på hele Højvangen.

Sidst opdateret: 02.07.2016